13 авг. 2019 г.

Оливкові канікули 2019. Magic Park

Оливкові канікули 2019. Magic Park


Щоб не перевантажувати краєвидами Греції, трохи розбавлю іншим типом відпочинку. Напрямків на Халкідіках для цього не багато, основний наголос все ж таки природа і море, але якщо постаратись, то можна знайти й щось інше.

В один з днів ми поїхали в Magic Park, що розташований в Салоніках. Графік роботи його чисто грецький – з 18:00 до 01:00. В нас ще були плани щодо декількох місць в Салоніках, але розбили на декілька разів, щоб не маринуватись по спеці весь день. Минулорічний досвід підказував, що це оптимальний варіант – пів дня на пляжі, інша половина на інші розваги.

Magic Park розташований за містом, так само як бомбезний Noesis (але про нього буде окремий пост) і WaterPark. Це дуже зручно, тому що по автостраді доїзжаєш до самого місця без пробок. Виняток останніх півтора кілометра. Навігатор вів такими манівцями, що ми думали що заблукали. Але ні, пару хвилин і на місці. Декілька великих безкоштовних паркінгів (паркінг в Греції рулить!), сімейний квиток і ми всередині.

Magic Park, звичайно не Діснейленд, але на декілька годин «залипнути» запросто. Звичайно, в кого з вестибюлярним апаратом «ой», то кількість атракціонів обмежиться вдвічі. На найцікавіші - черга, нічого не поробиш. Але черга сносна, максимум 10-15 хвилин. Є нові й прикольні атракціони, а є й такі, що привозили в радянський час в «Лунапарках» (наприклад «Кімната страху» - згадав дитинство, що там було страшного, не розумію).

Найбільше дітям сподобались «водні американські горки» та «Вупсель/Пуспель» (теж типу американських горок). Там прикольно «рулив» оператор, підштовхуючи учасників піднімати руки і кричати на крутих поворотах. Звичайно ж «стотищ» раз ходили на автодром. Старшенька «бомбила» самостійно, меньшій ще треба було допомагати тиснути на газ. Не ходили лише на «4G» вертушку (на фото) – її напевно тільки космонавти відвідують ;)

Відривались по повній! Чудово провели час і виходили вже майже перед закриттям. Кіндери по добрій традиції вирубились на задньому сидінні – мабуть повітря так діяло :)

Комментариев нет: